Blu Life Pure, un nou smartphone Full HD cu preț accesibil, design În stil iPhone 5

Autor:  | Publicat în:  BLU 2.195 ori
<b>Blu Life Pure, un nou smartphone Full HD cu preț accesibil, design În stil iPhone 5</b>Compania chineză Blu a anunțat astăzi lansarea unui nou smartphone care aduce mult cu un iPhone 5. El poartă numele de Blu Life Pure are o carcasă subțire și colțuri ușor rotunjite, iar în zona frontală se afla un display Full HD de 5 inch....

Compania chineză Blu a anunțat astăzi lansarea unui nou smartphone care aduce mult cu un iPhone 5. El poartă numele de Blu Life Pure are o carcasă subțire și colțuri ușor rotunjite, iar în zona frontală se afla un display Full HD de 5 inch.

Terminalul măsoară 7.7 mm în grosime și integrează o cameră de 13 megapixeli în partea din spate. Camera dispune de o lentilă cu 5 elemente, iar telefonul folosește și o cameră frontală de 5 megapixeli cu suport pentru videoconvorbiri Full HD. Blu Life Pure folosește un CPU quad core de 1.5 GHz, conectivitate HSPA de 42 Mbps și 32 GB memorie internă.

Blu Life Pure

Același handset primește și 2 GB RAM și interesant e că el nu rămâne doar în China, ci va sosi și în America Latină și SUA, la un preț de 349 de dolari. Prețul se aplică fără abonament și cu puțin noroc acest device va ajunge și în Europa. Dacă ar fi să îl comparăm cu un alt telefon, el aduce puțin și cu un model Oppo, Find 5 de exemplu.

http://www.mobilissimo.ro/recenzii-telefoane/allview-x1-soul-review-surpriza-placuta-pe-final-de-an-un-design-chipes-si-experienta-multimedia-de-calitate-videoUPDATE: Cum bine a observat un cititor, este vorba de Allview X1 Soul versiunea BLU Mobile!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×