Elephone pregătește un nou smartphone numit C1; va sosi cu display FHD de 5.5 inch

874 ori
<b>Elephone pregătește un nou smartphone numit C1; va sosi cu display FHD de 5.5 inch</b>Compania chineză Elephone se pregătește în acest moment pentru lansarea unui nou produs interesant pe piață, fiind vorba despre un smartphone cu display de 5.5 inch numit C1. Terminalul ar urma să fie disponibil în două variante de culoare și aduce

Compania chineză Elephone se pregătește în acest moment pentru introducerea pe piață a unui nou smartphone arătos, fiind vorba aici despre un model numit Elephone C1. Produsul ni se prezintă astăzi într-o serie de imagini oficiale, dar din păcate singura informație referitoare la pachetul său hardware, este aceea că vom beneficia de un display cu diagonala de 5.5 inch ce va oferi o rezoluție Full HD.

Elephone C1

Se pare că Android 6.0 Marshmallow va fi preinstalat pe dispozitiv, iar după cum puteți observa din imaginile ajunse astăzi pe web, vom primi și un scanner de amprente. Telefonul sosește într-o carcasă unibody din metal a cărui design ne amintește puțin de produsele Gionee, iar un detaliu ce se remarcă aici este și acela că protecția camerei foto principale va ieși puțin în evidență.

Vor exista două variante de culoare, și anume auriu, respectiv albastru - nuanțe ce arată foarte bine chiar și în aceste randări. Cu siguranță trebuie să ne așteptăm la un preț foarte bun de comercializare și la un pachet hardware upper mid-range. Mai multe despre Elephone C1 vom afla în perioada următoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×