Iată cum se descurcă la capitolul fotografiere smartphone-ul UHANS S1; model cu preț de 140 dolari

962 ori
<b>Iată cum se descurcă la capitolul fotografiere smartphone-ul UHANS S1; model cu preț de 140 dolari </b>Smartphone-ul UHANS S1 a ajuns de curând și pe masa noastră de teste, un terminal al cărui design ne amintește de iPhone 4s, și al cărui preț este de doar 140 dolari. Astfel, pentru suma de doar 567 lei vom primi un handset ce beneficiază de un display

Chiar de curând pe masa noastră de teste a poposit și smartphone-ul UHANS S1 - terminal ce adoptă un design care amintește de iPhone 4s, și care vine la un preț de doar 140 dolari prin intermediul retailerilor chinezi. V-am prezentat deja unboxing-ul pentru acest produs, iar cât timp recenzia este în pregătire, privim astăzi asupra unor fotografii realizate de către un reviewer german pentru smartphone-ul S1.

La prima impresie, observăm că imaginile obținute de către senzorul de 13 megapixeli sunt chiar reușite - asta ținând cont că telefonul de față costă doar 567 lei. Avem parte de un nivel înalt de claritate al capturilor, dar și de culori reale, fără a se include în ecuație supra-saturarea culorilor sau procesarea software de orice fel. După cum probabil știți, există aici și posibilitatea de a realiza fotografii la o rezoluție de 16 megapixeli, grație unei tehnologii de interpolare.

De asemenea, și selfie-urile vor fi la fel de arătoase, grație unui senzor frontal de 5 megapixeli care la rândul său poate captura imagini la o rezoluție superioară - 8 megapixeli în cazul de față. Vă amintim că UHANS S1 vine cu display HD de 5 inch, procesor octa-core MediaTek MT6753 și cu 3 GB memorie RAM la pachet. Per total, handset-ul sună a fi o alegere numai bună de luat în calcul pentru cei cu buget restrâns.

Dacă acesta se va ridica la înălțimea așteptărilor vom afla odată cu finalizarea recenziei!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×