Bombardamentul cu SMS-uri incepe saptamana viitoare

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.591 ori
<b>Bombardamentul cu SMS-uri incepe saptamana viitoare</b>Dupa cum va informam intr-un articol anterior, persoanele care abuzeaza de serviciul de urgenta 112 vor fi pedepsite prin intermediul unui bombardament cu SMS-uri, iar masura este gata de a intra in vigoare, incepand cu saptamana viitoare. Bombardamentul...

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, persoanele care abuzeaza de serviciul de urgenta 112 vor fi pedepsite prin intermediul unui bombardament cu SMS-uri, iar masura este gata de a intra in vigoare, incepand cu saptamana viitoare.

Bombardamentul cu SMS-uri va debuta din data de 20 martie, iar tintele vor fi posesorii de terminale mobile cu cartele prepay, cei mai frecventi "agresori" ai serviciului 112. Nu o spunem noi, ci statistica, de vreme ce din 8.19 milioane de apeluri abuzive, 6.7 milioane proveneau de la posesori de cartele preplatite.

Astfel, daca sunati fara un motiv intemeiat la 112 de 5, pana la 10 ori in aceeasi zi, veti primi 20 de SMS-uri de avertizare, iar daca depasiti 10 apeluri de urgenta, veti primi 50 de SMS-uri. Ele vor contine urmatorul mesaj: "Ati apelat abuziv serviciul de urgenta 112. Veti suporta rigorile legii."

Vodafone, Cosmote, Orange, RCS & RDS si Zapp vor suporta costurile trimiterii mesajelor, timp de 3 luni, apoi ANC va evalua situatia si va continua sau nu bombardamentul, in functie de reactia publicului.

Sursa: Gandul.info

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×