Apple va prezenta o avampremiera a softului iPhone 3.0 saptamana viitoare

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.246 ori
<b>Apple va prezenta o avampremiera a softului iPhone 3.0 saptamana viitoare</b>Martea viitoare, in data de 17 martie, Apple va organiza un eveniment special, cu scopul de a prezenta o demonstratie a softului iPhone 3.0. Compania din Cupertino va oferi si informatii in legatura cu noul kit pe care firmele third party il vor folosi...

Martea viitoare, in data de 17 martie, Apple va organiza un eveniment special, cu scopul de a prezenta o demonstratie a softului iPhone 3.0. Compania din Cupertino va oferi si informatii in legatura cu noul kit pe care firmele third party il vor folosi pentru a crea aplicatii.

Apple a lansat iPhone 3G vara trecuta, iar terminalul a devenit imediat un hit in randul cumparatorilor. Compania a vandut 6.9 milioane de unitati ale handsetului in penultimul trimestru al anului 2008 si 4.3 milioane in ultimul trimestru. iPhone este acum motorul celor de la Apple, de-a lungul anului trecut producatorul american vanzand nu mai putin de 13.7 milioane de unitati.

Succesul telefonului se datoreaza si aplicatiilor oferite prin App Store, lansat in luna iulie a anului trecut. Serviciul ofera o gama variata de softuri, unele gratis, altele contra cost. In ianuarie, Apple anunta ca peste 500 de milioane de aplicatii au fost descarcate si peste 15.000 de programe sunt disponibile.

Sursa: Reuters.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×