Vei fi bombardat cu SMS-uri oficial, daca suni abuziv la 112

1.771 ori
<b>Vei fi bombardat cu SMS-uri oficial, daca suni abuziv la 112</b>In data de 30 octombrie au intrat in vigoare reglementarile cu privire la utilizarea Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta (SNUAU). Printre acestea se numara si o lista de sanctiuni impotriva celor care abuzeaza de serviciul de urgenta...

In data de 30 octombrie au intrat in vigoare reglementarile cu privire la utilizarea Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta (SNUAU). Printre acestea se numara si o lista de sanctiuni impotriva celor care abuzeaza de serviciul de urgenta disponibil prin apelarea numarului 112.
 
Astfel, o persoana care face glume proaste sunand abuziv la 112 va fi bombardata cu SMS-uri in cel mult 30 de zile de la intrarea in vigoare a deciziei. Acest "bombardament" cu mesaje text va dura timp 3 de luni, apoi ANC va evalua impactul sau, folosind statisticile furnizate de operatorii cu care colaboreaza.

Bombardarea clientului poate continua sau se vor aplica masuri aditionale pentru limitarea abuzurilor. Avand in vedere ca ANC este autoritatea la care puteti depune plangeri in cazul in care aveti de suferit de pe urma spamurilor pe mobil, suntem gata sa pariem ca vor fi cativa trazniti care sa depuna plangere pentru ca au fost sanctionati prin bombardare cu SMS-uri pentru abuzul pe care l-au facut folosind numarul 112 in exces.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×