Brandul român de telefoane iHunt s-a listat la bursă în această săptămână, înregistrând o creştere a acţiunilor cu 26% deja

Autor:  | Publicat în:  iHunt 719 ori
<b>Brandul român de telefoane iHunt s-a listat la bursă în această săptămână, înregistrând o creştere a acţiunilor cu 26% deja</b>Vă informam luna trecută că iHunt, unul dintre brandurile autohtone de telefoane mobile se va lista la bursă. Ei bine acest lucru s-a întâmplat pe 9 iulie şi se pare că acţiunile firmei au crescut deja cu 26%

Vă informam luna trecută că iHunt, unul dintre brandurile autohtone de telefoane mobile se va lista la bursă. Ei bine acest lucru s-a întâmplat pe 9 iulie şi se pare că acţiunile firmei au crescut deja cu 26%. Avem detalii despre evoluţia companiei mai jos.

Furnizor şi producător de telefoane mobile, iHunt este o companie din Ploieşti, care a intrat pe piaţa de tranzacţionare prin listarea tehnică în segmentul AeRO al Bursei de la Bucureşti. Aceasta este o mutare cu rol de creştere a vizibilităţii companiei şi care va diversifica sursele de finanţare ale iHunt. Brandul se tranzacţionează la bursă cu simbolul bursier HUNT, iar listarea a fost intermediată de brokerul Goldring.

Şedinţa de tranzacţionare de ieri se închidea cu iHunt având o valoare de acţiune de 0.93 lei. S-a ajuns la o a treia sesiune de creştere, iar de marţi de la listarea la bursă şi pâna acum acţiunile HUNT au crescut cu 26%. Cezar Stroe, CEO şi acţionar majoritar al companiei a declarat pentru Ziarul Financiar ca nu va mai vinde din companie, oprindu-se la 10% din capitalul social.

iHunt a vândut 10% din companie, adică 1.41 milioane de acţiuni şi a intrat deja in Ungaria şi Bulgaria cu produsele sale. Urmează o extindere în Spania, dar şi alte ţări, conform lui Cezar Stroe, care a vorbit despre planurile sale cu Bursa.ro. Iniţial se discuta despre o ofertă de până la 25%.

Cezar Cătălin Stroe are o cotă de 99.5% din capitalul social al companiei şi este şi directorul său. Compania iHunt s-a înfiinţat în 2015 şi a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 24.7 milioane de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×