Samsung brevetează o husă deosebită cu suport pentru interacțiune tactilă și pe marginile laterale

676 ori
<b>Samsung brevetează o husă deosebită cu suport pentru interacțiune tactilă și pe marginile laterale</b>Pe lângă brevete asociate smartphone-urilor pliabile viitoare iată că cei de la Samsung pregătesc și accesorii speciale pentru handset-urile mobile din portofoliu. O asemenea husă descoperim astăzi, accesoriu proaspăt brevetat

Pe lângă brevete asociate smartphone-urilor pliabile viitoare iată că cei de la Samsung pregătesc și accesorii speciale pentru telefoanele mobile din portofoliu. O asemenea husă descoperim astăzi, accesoriu proaspăt brevetat care nu ar fi exclus să debuteze chiar în perioada următoare, poate alături de Galaxy Note 10 dacă lucrurile se mișcă rapid și proiectul este aprobat spre faza de producție.

Brevet Husa

Vedem aici o husă deosebită care acoperă întreg handset-ul la 360 grade și care oferă suport pentru interacțiune tactilă atât în zona frontală, cât și pe lateral. Aici vor fi afișate iconițe și vom putea interacționa cu acestea și activa funcții fără a atinge ecranul propriu-zis al handset-ului mobil.

Brevet husa

Aflăm că această carcasă ar putea fi realizată din sticlă și materiale rezistente la impact precum policarbonat sau materiale din cauciuc transparent. Din păcate nu avem extra detalii despre modul în care funcționează o asemenea husă, dar cel puțin pe hârtie conceptul pare tare interesant, pe lângă aspectul interacțiunii fiind inclus în ecuație și aspectul rezistenței.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×