Samsung brevetează o husă deosebită cu suport pentru interacțiune tactilă și pe marginile laterale

701 ori
<b>Samsung brevetează o husă deosebită cu suport pentru interacțiune tactilă și pe marginile laterale</b>Pe lângă brevete asociate smartphone-urilor pliabile viitoare iată că cei de la Samsung pregătesc și accesorii speciale pentru handset-urile mobile din portofoliu. O asemenea husă descoperim astăzi, accesoriu proaspăt brevetat

Pe lângă brevete asociate smartphone-urilor pliabile viitoare iată că cei de la Samsung pregătesc și accesorii speciale pentru telefoanele mobile din portofoliu. O asemenea husă descoperim astăzi, accesoriu proaspăt brevetat care nu ar fi exclus să debuteze chiar în perioada următoare, poate alături de Galaxy Note 10 dacă lucrurile se mișcă rapid și proiectul este aprobat spre faza de producție.

Brevet Husa

Vedem aici o husă deosebită care acoperă întreg handset-ul la 360 grade și care oferă suport pentru interacțiune tactilă atât în zona frontală, cât și pe lateral. Aici vor fi afișate iconițe și vom putea interacționa cu acestea și activa funcții fără a atinge ecranul propriu-zis al handset-ului mobil.

Brevet husa

Aflăm că această carcasă ar putea fi realizată din sticlă și materiale rezistente la impact precum policarbonat sau materiale din cauciuc transparent. Din păcate nu avem extra detalii despre modul în care funcționează o asemenea husă, dar cel puțin pe hârtie conceptul pare tare interesant, pe lângă aspectul interacțiunii fiind inclus în ecuație și aspectul rezistenței.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×