iHunt, unul dintre marile branduri locale de telefoane mobile se va lista la Bursă în această lună

918 ori
<b>iHunt, unul dintre marile branduri locale de telefoane mobile se va lista la Bursă în această lună</b>iHunt a crescut mult în ultimii ani, de la o firmă care vindea produse de hobby, printre care şi câteva telefoane robuste, la o companie care are zeci de modele pentru toate gusturile şi buzunarele. Ascensiunea este acum

iHunt a crescut mult în ultimii ani, de la o firmă care vindea produse de hobby, printre care şi câteva telefoane robuste, la o companie care are zeci de modele pentru toate gusturile şi buzunarele. Ascensiunea este acum confirmată printr-o listare la Bursă, care va avea loc până la final de lună, conform Profit.ro.

Pe numele său complet iHunt Technology Import Export Ploieşti, compania care oficial este “producător de telefoane sub brand propriu, dar si importator” se va lista la cota Aero a Bursei de Valori Bucureşti. Până la final de lună iunie 2019 va fi pus în vânzare un pachet între 10% şi 25% din capitalul social al firmei. Sumele obţinute vor fi folosite pentru a susţine dezvoltarea de terminale mobile iHunt.

Oferta iniţială va fi de 10%, iar dacă este cerere se va ajunge la 25%. iHunt speră ca odată cu această listare să atragă parteneri strategici şi investitori, ajutând firma să crească. Informaţiile vin de la Cezar Cătălin Stroe, acţionar cu o cotă de 99.5% din capitalul social al companiei şi directorul său, citat de Profit.ro.

Sursa afirmă că în cel mai bun caz iHunt ar avea o capitalizare de 38 de milioane de lei, iar în cel mai rău caz de 17 milioane de lei. iHunt Technology se înfiinţa în 2015şi administrează magazinul ihunt.ro. Se specializează pe telefoane robuste, cu baterii generoase, modele entry level şi midrange.

În 2018, iHunt a avut afaceri de 24.7 milioane de lei, după 24.1 milioane în 2017 şi 13.1 milioane în 2016.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×