Bruiaj la telefoanele pesediste

1.057 ori
<b>Bruiaj la telefoanele pesediste</b>Se pare ca liderii PSD isi manifesta o mica doza de paranoia pornind instalatia de bruiere a semnalului in retele GSM, ne anunta Cotidianul. Decizia vine la doar o saptamana dupa ce social-democratii au fost informati ca trebuie sa lase telefoanele pe...

Se pare ca liderii PSD isi manifesta o mica doza de paranoia pornind instalatia de bruiere a semnalului in retele GSM, ne anunta Cotidianul. Decizia vine la doar o saptamana dupa ce social-democratii au fost informati ca trebuie sa lase telefoanele pe masa la intrare.

Incepand de ieri, liderii PSD au putut intra cu telefoanele in timpul sedintei cu Mircea Geoana, dar acestea au fost practic inutile din cauza bruiajului. Instalatatia de bruiaj a fost montata in epoca Adrian Nastase si se pare ca a fost "testata" ieri, pe pielea politicienilor. Au existat totusi si miracole, de vreme ce Victor Ponta si Viorel Hrebenciuc au reusit sa isi foloseasca terminalele mobile ieri, dupa cum afirma Ion Stan, vicepresedintele PSD.

Bruiajul a fost simtit si de catre jurnalisti, care aveau semnal fluctuant sau inexistent in zona salii de sedinta, acesta disparand complet dupa ora 10.00, in orice tip de retea de telefonie. Totusi, cu putin efort, semnalul putea fi prins in anumite sectiuni ale sediului PSD sau in curtea institutiei. Masura de bruiaj vine in intampinarea unor eventuale tentative de ascultare sau interceptare, desi o astfel de decizie nu a fost confirmata inca oficial de catre PSD.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×