Jolla primește o finanțare de 12 milioane dolari pentru a continua dezvoltarea sistemului de operare Sailfish

Autor:  | Publicat în:  Jolla 1.137 ori
<b>Jolla primește o finanțare de 12 milioane dolari pentru a continua dezvoltarea sistemului de operare Sailfish</b>După ce și-a încercat norocul pe piața dispozitivelor smart, se pare că finlandezii de la Jolla au ales să mute focusul pe partea software - mai precis asupra sistemului de operare Sailfish OS. Compania va putea continua dezvoltarea acestui OS mulțumită

Finlandezii de la Jolla și-au încercat norocul pe piața dispozitivelor smart atât cu un smartphone, cât și cu o tabletă - produse ce nu au impresionat publicul pe cât se aștepta inițial. În vreme ce producția de terminale viitoare este pusă sub semnul întrebării pentru moment, se pare că lucrul la sistemul de operare Sailfish continuă.

Acest fapt se datorează unei finanțări în valoare de 12 milioane de dolari, sumă ce permite companiei continuarea dezvoltării Salifish OS. De asemenea, producătorul va putea astfel să returneze banii acelor clienți ce au precomandat o tabletă Sailfish, produse ce nu au fost livrate nici până în acest moment.

În același timp, Jolla va încerca să întârească parteneriatele cu diverși producători hardware printre care se numără Intex și Turing Robotics Industries - companii ce doresc implementarea sistemului de operare Sailfish pe terminalele dezvoltate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×