PSP Phone va fi lansat in 2008!

1.035 ori
<b>PSP Phone va fi lansat in 2008!</b>Concept-Phones.com ne informeaza ca vom vedea pana la urma un PSP Phone in acest an, dupa numeroase zvonuri care indicau date fanteziste pentru lansarea terminalului destinat gamerilor. Sursa reprezentarii urmatoare a telefonului/consola este revista...

Concept-Phones.com ne informeaza ca vom vedea pana la urma un PSP Phone in acest an, dupa numeroase zvonuri care indicau date fanteziste pentru lansarea terminalului destinat gamerilor. Sursa reprezentarii urmatoare a telefonului/consola este revista STUFF.

Se pare ca PSP Phone va fi dotat cu un display cu diagonala de 3 inch si rezolutie de 480 x 272 pixeli, un stick mini analog pentru control si va renunta la drive-ul UMD. Jocurile vor fi disponibile prin intermediul slotului M2, iar mecanismul glisant va fi util pentru a converti terminalul fie in telefon, fie in consola, expunand controalele cu functii de gaming sau keypadul telefonului Sony Ericsson, "ascuns" de acest PSP Phone.

Revista Stuff afirma ca probabilitatea existentei acestui handset este de 35%, mult mai mult decat am obtinut pana acum, de la site-urile care postau imagini Photoshop-ate cu mult-asteptata consola/telefon. Ramane de vazut cand se va decide Sony sa anunte oficial handsetul sau si ce fel de jocuri vom vedea pe PSP Phone. Daca terminalul va avea aceeasi viata lunga a bateriei, ne puteti considera fani de acum, in special daca luam in calcul performantele si designul primului PSP si pe cele ale variantei sale Slim.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×