Butonul Bixby ar urma să primească extra funcţii pe mai multe telefoane Samsung

1.157 ori
<b>Butonul Bixby ar urma să primească extra funcţii pe mai multe telefoane Samsung</b>Samsung Galaxy S10 are destule inovaţii, iar faptul că butonul Bixby poate deschide mai multe aplicaţii nu e prima care vine în minte, dar există totuşi destui care o apreciază. O veste bună e că această abordare va ajunge şi pe alte telefoane Samsung..

Samsung Galaxy S10 are destule inovaţii, iar faptul că butonul Bixby poate deschide mai multe aplicaţii nu e prima care vine în minte, dar există totuşi destui care o apreciază. O veste bună e că această abordare va ajunge şi pe alte telefoane Samsung în curând.

Dorinţa de a reconfigura butonul Bixby a fost aprigă încă de la debutul sau în 2017. Mulţi au recurs la soluţii third party şi hacking pentru a reuşi acest lucru. Samsung a cedat în sfârşit şi oferă acum Bixby Key Customization, iniţial pe Galaxy S10 şi în curând şi pe Galaxy S9, Note 9 şi alte device-uri. Funcţia va veni cu un update ulterior, sperăm că nu cel cu Android Q totuşi.

Vom putea şi alege între o apăsare de buton sau două pentru a porni Bixby, în vreme ce cealaltă opţiune de apăsare va putea deschide orice aplicaţie, de la cameră la jocuri. Evident Google Assistant e o opţiune. Într-o oarecare măsură este şi o recunoaştere a înfrângerii lui Bixby, care încă nu se poate numi un asistent virtual pe măsura lui Google Assistant, Amazon Alexa sau chiar Siri. Eventual cu Cortana să se bată, dar nici de asta nu aş fi prea sigur. La toamna poate vedem un Bixby 3.0 cu Galaxy Note 10. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×