Telefonul pliabil Samsung ar urma să coste chiar peste 2500 de dolari

1.471 ori
<b>Telefonul pliabil Samsung ar urma să coste chiar peste 2500 de dolari</b>Dacă mi se părea mare suma când am auzit că telefonul pliabil Samsung ar urma să coste peste 2500 de dolari, ei bine se pare că preţul ar fi mult mai mare. Surse apropiate de firmă, insideri vehiculează acum o cotă a preţului între 1925 şi 2565 dolari.

Dacă mi se părea mare suma când am auzit că telefonul pliabil Samsung ar urma să coste peste 2500 de dolari, ei bine se pare că preţul ar fi mult mai mare. Surse apropiate de firmă, insideri vehiculează acum o cotă a preţului între 1925 şi 2565 dolari.

Asta ne duce mai degrabă spre un device experimental produs în 100.000 de unităţi şi doar pentru Coreea de Sud, mai degrabă decât milionul de unităţi estimat de şeful Samsung Mobile. Samsung Galaxy F/ Galaxy Flex ar trebui să debuteze în primele luni din 2019, probabil la MWC 2019 odată cu Galaxy S10, sau poate chiar mai devreme, eventual chiar la CES 2019.

Telefonul pliabil Samsung ar urma să coste chiar peste 2500 de dolari

E posibil ca el să fie pentru generaţia nouă de produse ce a fost Galaxy Note Edge la vremea sa şi anume doar o modalitate de a sonda piaţa şi a vedea răspunsul său. În acest moment lumea a început să strâmbe din nas şi când telefoanele sar de 1100 sau 1200 de dolari. Se întâmplă dacă alegi un iPhone XS Max cu multă stocare sau un Huawei Mate 20 Pro. Samsung ar putea nu doar să deregleze piaţa dacă lansează un produs de gen, ci să impună această sumă şi rivalilor care vin cu pliabile după.

Telefonul pliabil Samsung ar urma să coste chiar peste 2500 de dolari

Pe de altă parte pot garanta că va sosi şi o firmă chineză, care ne va face o ofertă pe care nu o putem refuza, precum un pliabil la 1000 de dolari sau la 999 dolari. Samsung Galaxy F ar urma să ajungă în magazinele coreene din martie, iar alte surse vehiculează preţuri ca 1770 de dolari, iar un operator scăpase suma de 2000 de lire sterline, ceea ce înseamnă vreo 100 de milioane de lei vechi, dacă vreţi să vă speriaţi.

Un lucru e sigur: toată lumea aşteaptă ca Samsung să spargă gheaţa şi să înceapă lansările, pentru a se orienta apoi, la preţ, design şi dotări. Ce e drept gheaţa a fost semi spartă de FlexPai, dar pare doar un produs experimental de la un brand necunoscut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×