Galaxy Fold este primul smartphone modern Samsung ce renunță la jack-ul audio; Să aibă și Note 10 aceeași soartă?

1.021 ori
<b>Galaxy Fold este primul smartphone modern Samsung ce renunță la jack-ul audio; Să aibă și Note 10 aceeași soartă?</b>Un detaliu ce a fost trecut cu vederea ieri în cadrul evenimentului Samsung Unpacked odată cu prezentarea telefonului pliabil Galaxy Fold a fost lipsa jack-ului audio de pe acest terminal deosebit. Device-ul a impresionat pe toată lumea

Un detaliu ce a fost trecut cu vederea ieri în cadrul evenimentului Samsung Unpacked odată cu prezentarea telefonului pliabil Galaxy Fold a fost lipsa jack-ului audio de pe acest terminal deosebit. Device-ul a impresionat pe toată lumea, dovadă fiind și cele peste 2.4 milioane de vizualizări ale clipului promo asociată de pe YouTube, asta în mai puțin de 24 ore - dar nimeni nu a remarcat lipsa portului audio.

Mai toți am fost cuceriți de ecranul de 7.3 inch ce se poate plia și am trecut cu vederea alte detalii precum lipsa jack-ului audio. Cel mai probabil aici motivul renunțării a fost dispunerea numeroaselor componentelor de la interior și dorința de a se obține o grosime redusă (de doar 6.9 mm) atunci când device-ul este complet deschis.

Totuși, nu putem să nu speculăm pe seama faptului că Samsung ar putea renunța pe viitor la oferirea de jack audio și pe alte terminale din portofoliu, Galaxy Note 10 având șanse să fie prima victimă. Dacă sud-coreenii decid să mai păstreze portul audio și pentru viitorul phablet Note vom afla în următoarele luni atunci când sunt așteptate primele leak-uri și randări bazate pe scheme CAD din fabrică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×