Galaxy Fold este primul smartphone modern Samsung ce renunță la jack-ul audio; Să aibă și Note 10 aceeași soartă?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 967 ori
<b>Galaxy Fold este primul smartphone modern Samsung ce renunță la jack-ul audio; Să aibă și Note 10 aceeași soartă?</b>Un detaliu ce a fost trecut cu vederea ieri în cadrul evenimentului Samsung Unpacked odată cu prezentarea telefonului pliabil Galaxy Fold a fost lipsa jack-ului audio de pe acest terminal deosebit. Device-ul a impresionat pe toată lumea

Un detaliu ce a fost trecut cu vederea ieri în cadrul evenimentului Samsung Unpacked odată cu prezentarea telefonului pliabil Galaxy Fold a fost lipsa jack-ului audio de pe acest terminal deosebit. Device-ul a impresionat pe toată lumea, dovadă fiind și cele peste 2.4 milioane de vizualizări ale clipului promo asociată de pe YouTube, asta în mai puțin de 24 ore - dar nimeni nu a remarcat lipsa portului audio.

Mai toți am fost cuceriți de ecranul de 7.3 inch ce se poate plia și am trecut cu vederea alte detalii precum lipsa jack-ului audio. Cel mai probabil aici motivul renunțării a fost dispunerea numeroaselor componentelor de la interior și dorința de a se obține o grosime redusă (de doar 6.9 mm) atunci când device-ul este complet deschis.

Totuși, nu putem să nu speculăm pe seama faptului că Samsung ar putea renunța pe viitor la oferirea de jack audio și pe alte terminale din portofoliu, Galaxy Note 10 având șanse să fie prima victimă. Dacă sud-coreenii decid să mai păstreze portul audio și pentru viitorul phablet Note vom afla în următoarele luni atunci când sunt așteptate primele leak-uri și randări bazate pe scheme CAD din fabrică.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×