C170 de la Samsung, un terminal subtire la un pret subtire

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.799 ori
<b>C170 de la Samsung, un terminal subtire la un pret subtire</b>Samsung si-a anuntat seria de terminale "Ultra Edition" in cadrul targului 3GSM cu cateva luni in urma, aruncand manusa handseturilor entry-level prin prezentarea unor modele extrem de subtiri, dar totusi performante. Samsung C170 are doar 8.9 mm grosime...

Samsung si-a anuntat seria de terminale "Ultra Edition" in cadrul targului 3GSM cu cateva luni in urma, aruncand manusa handseturilor entry-level prin prezentarea unor modele extrem de subtiri, dar totusi performante.

Samsung C170 are doar 8.9 mm grosime si cantareste doar 72 de grame, putand fi considerat un telefon gros, daca il comparam cu alte terminale ale companiei ce ajung chiar la 5.9 mm grosime. Totusi veti vedea ca acei 2 mm in plus au venit cu pretul unor dotari de calitate, cum ar fi GPRS Class 8, un display de 65.000 de culori la o rezolutie de 128x128 pixeli si radio FM.

Asta nu e tot caci veti mai beneficia si de WAP 1.2.1, dari si de o agenda telefonica cu pana la 550 de entry-uri. Probabil nu merita sa mentionam memoria interna, avand in vedere ca este vorba de 600KB, dar totusi vorbim despre un telefon care costa 100$. Terminalul este strict un telefon, neavand trasaturi de smartphone sau PDA, mai ales la acest pret. El este util celor cu un venit mediu, care nu tin mortis sa aiba cele mai noi dotari sub forma unui gadget scump.

Avand in vedere costul lui C170, acesta s-ar putea bucura de succes in Romania, mai ales daca ar veni cu un abonament pe masura pretului redus al telefonului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×