Samsung Galaxy Note 7 ar putea sosi cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare în varianta specială Batman

1.069 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 ar putea sosi cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare în varianta specială Batman</b>Imediat după anunţarea oficială a lui Samsung Galaxy Note 7, au apărut zvonuri despre o variantă cu 6 GB RAM a acestui model. Recent această versiune a fost asociată cu piaţa chineză, iar azi descoperim că o variantă Note 7 Batman ar avea dotări de genul

Imediat după anunţarea oficială a lui Samsung Galaxy Note 7, au apărut zvonuri despre o variantă cu 6 GB RAM a acestui model. Recent această versiune a fost asociată cu piaţa chineză, iar azi descoperim că o variantă Note 7 Batman ar avea dotări de genul, plus 128 GB stocare.

S-ar părea că varianta Batman a apărut în imagini scăpate pe web via Weibo şi va costa cu 90 de dolari mai mult decât modelul standard. Nu ne miră să vedem versiuni diversificate de modele Samsung, mai ales că şi S7 a primit o variantă Olimpică în acest an. A se remarca logo-ul Batman de pe spate, faptul că terminalul vine pe negru şi accentele aurite.

Primim şi o temă întunecată dedicată şi o tastatură virtuală ce aminteşte de cea de pe un Motorola RAZR V3. În afară de extra RAM, stocare şi personalizarea de look dotările rămâne la fel, inclusiv ecranul Quad HD de 5.7 inch, camera Dual Pixel de 12 MP şi stylus-ul rezistent la apă. Observăm şi că acesta e un model dual SIM, dacă ne luăm după cele două iconuri de apelare de pe tastatură.

Oare va exista şi o variantă de Note 7 cu 6 GB RAM şi non Batman?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×