Apple TV pe telefonul tau!

1.116 ori
<b>Apple TV pe telefonul tau!</b>Se ia una bucata Apple TV, una bucata SlingBox, se agita un PC putintel si rezulta ... un stream de la iTunes pentru telefonul tau mobil, daca ai respectat procedeele ca la carte. Aceasta este concluzia la care au ajuns expertii industriei mobile, care au...

Se ia una bucata Apple TV, una bucata SlingBox, se agita un PC putintel si rezulta ... un stream de la iTunes pentru telefonul tau mobil, daca ai respectat procedeele ca la carte.

Aceasta este concluzia la care au ajuns expertii industriei mobile, care au confirmat aceasta teorie cu ajutorul Sling Media. Aveti nevoie nevoie de un computer pentru a face capabil tot acest streaming, deoarece vorbim despre transferuri de date care trebuie facute la viteze rezonabile. Daca telefonul tau mobil nu ruleaza pe Symbian, Palm sau Windows Mobile, va trebui sa astepti un update pentru software-ul SlingPlayer.

Ce beneficii aduce aceasta noutate? Ei bine, ne va ajuta sa transferam muzica din PC pe telefonul mobil mult mai usor, deoarece nu va mai trebui sa depindem de carduri sau stickuri de memorie pentru aceste transferuri. Asta mai ales daca era vorba de filmulete care ocupa mult spatiu, salvat acum de streaming. Cu aceasta tehnologie ne apropiem de ideea de "stocare wireless", ca extensie pentru telefonul mobil.

Banuim ca exista si o legatura intre Apple TV si iPhone, care se va concretiza cu lansarea celui din urma, peste doar 2 luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×