Cadavre descoperite in Google Street View; Debut sinistru pentru serviciul Google in Brazilia

Autor:  | Publicat în:  Google 1.328 ori
<b>Cadavre descoperite in Google Street View; Debut sinistru pentru serviciul Google in Brazilia</b>Cei care au vazut filmul "Cidade de Deus" stiu cat de grava e problema criminalitatii in cartierele sarace din Brazilia, reflectata recent chiar si in Google Street View. Astfel, se pare ca utilizatorii ar fi descoperit cateva cadavre pe marginea...

Cei care au vazut filmul "Cidade de Deus" stiu cat de grava e problema criminalitatii in cartierele sarace din Brazilia, reflectata recent chiar si in Google Street View. Astfel, se pare ca utilizatorii ar fi descoperit cateva cadavre pe marginea drumului, in varianta braziliana a lui Street View, care abia se lansase! Un debut cu adevarat morbid, nu vi se pare?

Nu e prima oara cand Street View inregistreaza o imagine cu un cadavru, dar din fericire data trecuta a fost vorba doar de o farsa. Imaginea de mai sus a fost realizata in Rio De Janeiro, la Avenida Presidene Vargas, iar o alta imagine cu corpuri neinsufletite a fost descoperita in Belo Horizonte, Minais Gerais.

Google roaga utilizatorii care gasesc astfel de imagini sa le raporteze, folosindu-se de linkul "Report a Problem", aflat in partea de jos a paginii Street View. In privinta cadavrelor descoperite, surse oficiale afirma ca acestea erau victimele unui accident de motocicleta. Asta nu spala imaginea de tara cu criminalitate ridicata a Braziliei, iar intreaga poveste morbida este de fapt o coincidenta: masina Google Street View trecea in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

Pe cand si instantanee mai inocente surprinse de serviciul Google?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×