Un nou HTC: Merge/Lexikon scapat pe web prin intermediul manualului sau

1.294 ori
<b>Un nou HTC: Merge/Lexikon scapat pe web prin intermediul manualului sau</b>HTC Merge aka Lexikon fusese descoperit pe web zilele trecute intr-o imagine care il prezenta live si in actiune, iar acum a fost scapat pe web si manualul acestui model. Purtand numele de cod HTC ADR6325, acest misterios terminal suporta roaming global...

HTC Merge aka Lexikon fusese descoperit pe web zilele trecute intr-o imagine care il prezenta live si in actiune, iar acum a fost scapat pe web si manualul acestui model. Purtand numele de cod HTC ADR6325, acest misterios terminal suporta roaming global si este considerat de redactorii Engadget versiunea CDMA a lui HTC Desire Z/T-Mobile G2.

Revenind la manual, acesta nu prezinta surprize, permitandu-ne sa aflam ca telefonul va include Bing si Bing Maps si confirmand suportul pentru roaming global. Cei de la Droid Life, care au descoperit manualul, afirma ca HTC nu s-a hotarat inca in privinta numelui ales pentru terminal, lucru dovedit de lipsa branding-ului pe handset.

Fie ca varianta finala va fi HTC Merge/Lexikon sau alta denumire mai atractiva, acest model ni se pare interesant prin prisma tastaturii sale glisante QWERTY, a procesorului Qualcomm MSM7630 si a celor 4 GB de memorie interna. Nu sunt acestea cele mai moderne specificatii, dar pentru un smartphone cu pret accesibil ne vom multumi cu atat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×