Motorola in instanta! Microsoft da in judecata Moto pentru patente smartphone

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.063 ori
<b>Motorola in instanta! Microsoft da in judecata Moto pentru patente smartphone</b>Daca Nokia, HTC si Apple nu au ajuns inca la o solutie a conflictului lor legal, aflati ca inca doua companii cu nume mari se dau in judecata. Este vorba despre Microsoft si Motorola, gigantul din Redmond initiind o actiune legala contra producatorului...

Daca Nokia, HTC si Apple nu au ajuns inca la o solutie a conflictului lor legal, aflati ca inca doua companii cu nume mari se dau in judecata. Este vorba despre Microsoft si Motorola, gigantul din Redmond initiind o actiune legala contra producatorului lui Milestone pe baza incalcarii unor patente ce privesc tehnologia smartphone-urilor.

Oficialii Microsoft au declarat vineri ca telefoanele Motorola bazate pe Androidincalca patentele MS, prin utilizarea functiilor de sincronizare a mailului, calendarului si contactelor. Gigantul software a tinut sa faca public faptul ca Moto a cumparat licenta pentru o parte a tehnologiei mobile provenind din Redmond intre anii 2003 si 2007, dar nu si-a reinnoit licenta, continuand totusi sa foloseasca tehnologia fara aprobare.

Microsoft a mai facut mutari de acest gen, pentru a-si proteja patentele mobile, astfel ca in aprilie a incheiat un contract de licentiere cu producatorul taiwanez de smartphone-uri HTC. Reprezentantii Motorola se abtin de la comentarii, declarand ca nu poseda inca toate detaliile cu privire la actiunea legala. Totusi, Jennifer Erickson, purtator de cuvant Moto a precizat ca aceasta companie are un portofoliu impresionant de proprietati intelectuale si se va lupta sa-l apere.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×