Produse evoMAG.ro

Motorola in instanta! Microsoft da in judecata Moto pentru patente smartphone

Autor:  | Publicat în:  Motorola 963 ori
<b>Motorola in instanta! Microsoft da in judecata Moto pentru patente smartphone</b>Daca Nokia, HTC si Apple nu au ajuns inca la o solutie a conflictului lor legal, aflati ca inca doua companii cu nume mari se dau in judecata. Este vorba despre Microsoft si Motorola, gigantul din Redmond initiind o actiune legala contra producatorului...

Daca Nokia, HTC si Apple nu au ajuns inca la o solutie a conflictului lor legal, aflati ca inca doua companii cu nume mari se dau in judecata. Este vorba despre Microsoft si Motorola, gigantul din Redmond initiind o actiune legala contra producatorului lui Milestone pe baza incalcarii unor patente ce privesc tehnologia smartphone-urilor.

Oficialii Microsoft au declarat vineri ca telefoanele Motorola bazate pe Androidincalca patentele MS, prin utilizarea functiilor de sincronizare a mailului, calendarului si contactelor. Gigantul software a tinut sa faca public faptul ca Moto a cumparat licenta pentru o parte a tehnologiei mobile provenind din Redmond intre anii 2003 si 2007, dar nu si-a reinnoit licenta, continuand totusi sa foloseasca tehnologia fara aprobare.

Microsoft a mai facut mutari de acest gen, pentru a-si proteja patentele mobile, astfel ca in aprilie a incheiat un contract de licentiere cu producatorul taiwanez de smartphone-uri HTC. Reprezentantii Motorola se abtin de la comentarii, declarand ca nu poseda inca toate detaliile cu privire la actiunea legala. Totusi, Jennifer Erickson, purtator de cuvant Moto a precizat ca aceasta companie are un portofoliu impresionant de proprietati intelectuale si se va lupta sa-l apere.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×