Camera foto Samsung Galaxy S și un zvon că ar fi prezentată oficial la IFA Berlin 2012

1.623 ori
<b>Camera foto Samsung Galaxy S și un zvon că ar fi prezentată oficial la IFA Berlin 2012</b>Uite că se deschide sezonul pentru camerele foto cu Android, Nikon a fost prima companie mare care s-a implicat în această nișă. Ei au expertiză în ce privește aparatele foto, dar zero pe Android. Samsung este compania care vinde cele mai multe...

Uite că se deschide sezonul pentru camerele foto cu Android, Nikon a fost prima companie mare care s-a implicat în această nișă. Ei au expertiză în ce privește aparatele foto, dar zero pe Android. Samsung este compania care vinde cele mai multe telefoane Android la nivel global și au o divizie de aparate foto care în general se bucură de apreciere, uimesc în sens pozitiv.

Din această simbioză va ieși o cameră foto - un Samsung Galaxy S al aparatelor foto compacte, dar cu sistem de operare Android. Cel puțin acestea sunt zvonurile și se merge mai departe în sensul că prezentarea oficială ar urma să aibă loc la IFA Berlin 2012.

Ar fi prezentată alături de Samsung Galaxy Note 2, phabletul de 5.5 inch cu rezoluție HD, procesor quad-core, Android 4.1 Jelly Bean, baterie de 2600 mAh, 180 de grame și cameră foto de 8 Megapixeli cu optica de pe Galaxy S III.

O cameră foto Samsung cu Android ar fi una dintre puținele device-uri care ar uimi cu adevărat. Ce se spune la nivel de zvon legat de acest produs:

  • senzor de 16 Megapixeli;
  • de 1.5 - 2 ori mai gros decât Samsung Galaxy S III; 
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
  • versiune Wi-Fi cât și Wi-Fi + 3G.

Așteptăm IFA Berlin 2012 spre a vedea dacă camera foto Samsung cu Android va fi prezentată sau va fi lansată peste câteva luni. Este clar că Samsung va aduce un astfel de handset, au experiență și în ce privește camerele foto cât și pe telefoane cu Android.

Imaginea de mai sus nu este reală ci făcută de sursă pe baza informațiilor primite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×