ITC a decis că Apple nu a Încălcat patentul legat de Wi-Fi al Motorola

Autor:  | Publicat în:  Motorola 836 ori
<b>ITC a decis că Apple nu a Încălcat patentul legat de Wi-Fi al Motorola</b>Apple a obținut o mare victorie în războiul dus cu Samsung la nivel global după ce în SUA s-a decis că Samsung se face vinovat de copierea și încălcarea unor produse și patente ale companiei cu sediul în Cupertino. S-au ales și cu aproximativ...

Apple a obținut o mare victorie în războiul dus cu Samsung la nivel global după ce în SUA s-a decis că Samsung se face vinovat de copierea și încălcarea unor produse și patente ale companiei cu sediul în Cupertino. S-au ales și cu aproximativ 1.05 miliarde dolari ce le vor intra în cont ca și despăgubiri.

Internation Trade Commission cunoscut și sub acronimul de ITC ridica o problemă în aprilie 2012 cum că Apple ar fi încălcat un patent al Motorola vis-a-vis de tehnologia Wi-Fi implementată în iPhone. Dacă patentul Motorola se dovedea a fi încălcat se ajungea ca produsele Apple să fie blocate la comercializare în SUA, ar fi fost o lovitură serioasă. Se poate spune că le-a șuierat glonțul pe la ureche.

Apple jubilează în aceste zile după victoria majoră în fața Samsung pe teritoriu american, au scăpat și de trei patente asupra cărora existau suspiciuni. Acum pot respira ușurați și să pregătească lansarea cu fală a noului iPhone / iPod și a iPad Mini, de care se tot vorbește de câteva luni la nivel de zvon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×