LG Optimus G E973, noul terminal quad core Snapdragon S4 Își face apariția În imagini

Autor:  | Publicat în:  LG 2.067 ori
<b>LG Optimus G E973, noul terminal quad core Snapdragon S4 Își face apariția În imagini</b>Se vorbește tot mai mult în ultima vreme despre un monstru de smartphone LG, dotat cu procesor Snapdragon S4 quad core, cu un ecran de mari dimensiuni și 2 GB RAM. Aparent e vorba despre LG Optimus G, care vă dobora toate performanțele pe care le...

Se vorbește tot mai mult în ultima vreme despre un monstru de smartphone LG, dotat cu procesor Snapdragon S4 quad core, cu un ecran de mari dimensiuni și 2 GB RAM. Aparent e vorba despre LG Optimus G, care vă dobora toate performanțele pe care le știam până acum. Acum avem și imagini cu acest super telefon.

Site-ul mexican AndroidMX afirmă că modelul din imagini e chiar LG Optimus G E973, care vine cu un display IPS HD de 4.7 inch, conectivitate LTE, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli. Terminalul rulează Android 4.0 ICS deocamdată, dar va fi lansat cu Jelly Bean sau îl va primi că update după lansare. Autoritatea Bluetooth SâG confirma faptul că LG E973 e un telefon LTE și că va avea versiuni internaționale cu diferite nume de cod: E975, E975K, E974 și E972.

 LG Optimus G E973, noul terminal quad core Snapdragon S4 Își face apariția În imagini

LG ar putea anunța acest nou model quad core chiar săptămâna viitoare la IFA 2012. Va fi o săptămână interesantă, cu multe anunțuri de la Sony, Samsung, poate și HTC și se pare că și LG se va afla acolo cu noi terminale. Să sperăm că acest super smartphone va avea un preț decent și nu unul exorbitant precum 600 de euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×