Canalul YouTube Mobilissimo.ro trece de 10.000 de abonați! Iată evoluția canalului tău preferat de tehnologie din România!

Autor:  | Publicat în:  Mobilissimo 1.196 ori
<b>Canalul YouTube Mobilissimo.ro trece de 10.000 de abonați! Iată evoluția canalului tău preferat de tehnologie din România!</b>începem prin a vă mulțumi că ne urmăriți și vizionați și aflați că în urmă cu câteva ore canalul nostru de YouTube, Mobilissimo.ro a trecut pragul de 10.000 de abonați. Ce înseamnă acest prag, cum stăm cu statisticile și ce urmează...

începem prin a vă mulțumi că ne urmăriți și vizionați și aflați că în urmă cu câteva ore canalul nostru de YouTube, Mobilissimo.ro a trecut pragul de 10.000 de abonați. Ce înseamnă acest prag, cum stăm cu statisticile și ce urmează aflați în următoarele rânduri.

Cel mai vizionat clip al nostru este leak-ul lui Galaxy Nexus, cu aproape 900.000 de views și aflați și că primim în fiecare lună în jur de 1600 de like-uri. Peste 1000 de comentarii sunt generate de voi lunar și peste 200.000 de views la fiecare 30 de zile. Avem peste 40 de recenzii deja în 2013, un an foarte ocupat când vine vorba de noi tablete și telefoane.

Ne-am început activitatea pe YouTube din 2006, când s-a născut acest canal odată cu Mobilissimo.ro. Am evoluat în ultimele luni integrând în recenzii și rezultatele măsurătorilor cu termometrul digital și microscopul electronic pentru display. Folosim și un aparat pentru măsurat luminozitate și am început să vă prezentăm la finalul review-urilor de tablete autohtone câte un joc high end rulat pe termial.

Canal YouTube Mobilissimo.ro

Avem aproximativ 800 de noi abonați lunar la canalul YouTube și vă mulțumim că ne urmăriți. îmi place că la Mobilissimo.ro nu se iscă certuri în comentarii pe YouTube și că discuțiile sunt la un nivel rezonabil. V-am oferit și concursuri cu premii destul de atractive și mai urmează multe altele. Mostrele video pe care le vedeți realizate cu diferite terminale sunt create fie în București, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, fie în centrul Capitalei, fie în Timișoara, fie în Brașov, fie în Parcul Herăstrău și uneori și în Parcul Carol.

Evenimente ca Mobile World Congress 2013 sau IFA 2013, generează un număr mare de clipuri hands-on și am fost prezenți la ultimele 3 ediții ale show-ului din Barcelona cu un reprezentant - trimis special, luna viitoare urmând să vă transmitem pentru prima oară și de la IFA Berlin!

Voi ce ați dori să aducem nou pe canalul Youtube pentru următorii 10.000 de abonați?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×