Phabletul Xiaomi Max are parte de încă o scăpare, de această dată sub forma panoului frontal de 6.4 inch

1.246 ori
<b>Phabletul Xiaomi Max are parte de încă o scăpare, de această dată sub forma panoului frontal de 6.4 inch</b>Viitorul phablet pregătit de către Xiaomi, și anume modelul Max - își face astăzi apariția într-o serie de fotografii ce ne prezintă uriașul panou frontal de 6.4 inch pe care îl vom regăsi la bord. Posibil să-și facă apariția și un procesor Snapdragon 820

Scriam ieri de faptul că Xiaomi ar pregăti un phablet de mari dimensiuni, al cărui nume potenţial a fost confirmat printr-un sondaj Xiaomi. Azi apar şi indicii fizice cu privire la existenţa ta, precum imaginile cu panoul frontal de mai jos.

Dacă îl raportăm la mâinile persoanei care îl ţine, atunci panoul este uriaş şi imaginile par a proveni direct din linia de producţie, din fabrică. Observăm că muchiile ecranului sunt destul de mici şi vom primi şi butoane capacitive în zona inferioară. Difuzorul pentru convorbiri e la posturi şi pare destul de generos, iar designul e tipic Xiaomi.

E interesant că spre deosebire de flagshipul Xiaomi Mi 5, pe care îl avem în teste, nu e nici urmă aici de scanner de amprente frontal, deci probabil îl vom găsi în spate. Zvonurile vorbesc despre un procesor Snapdragon 820 la interiorul acestui terminal şi despre o lansare în luna mai. Să nu vă mire dacă primim şi 4 GB RAM şi o cameră de 20 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×