Sony Xperia Honami ar putea realiza captura video 4K, conform unui slide dintr-o prezentare

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.116 ori
<b>Sony Xperia Honami ar putea realiza captura video 4K, conform unui slide dintr-o prezentare</b>După ce am văzut variantă pe alb a lui Sony Honami și am aflat că terminalul va fi prezentat oficial pe 4 septembrie, în aceeași zi cu Galaxy Note III, iată că descoperim și un aspect foarte interesant legat de camera sa. &nbsp; Se pare că...

După ce am văzut variantă pe alb a lui Sony Honami și am aflat că terminalul va fi prezentat oficial pe 4 septembrie, în aceeași zi cu Galaxy Note III, iată că descoperim și un aspect foarte interesant legat de camera sa.

Se pare că terminalul va avea o cameră capabilă de captură video 4K, dacă informațiile apărute în slide-ul de mai sus sunt reale. 4K înseamnă în acest caz înregistrarea unui clip video la o rezoluție de 4000 x 2000 pixeli, deși standardul este 4096 x 2160. Rețineți că procesorul Snapdragon 800, cel din interiorul lui Honami oferă suport pentru această rezoluție și mai rămâne doar problema spațiului de stocare pentru asemenea clipuri.

Vă reamintesc că Honami e dotat cu o cameră de 20.7 megapixeli, cu senzor de 1/2.3 inch (Exmor R cu G Lens). Nu e prima oară când auzim de un telefon Sony cu captura 4K, dar pare ireal faptul că suntem la doar 2 săptămâni distanță de lansarea să. în plus, la ce bun captura 4K, dacă putem să vedem clipul doar pe un ecran Full HD sau pe televizoare de zeci de mii de euro?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×