Captură de ecran nativă În emulatorul Windows Phone 8 SDK (video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 945 ori
<b>Captură de ecran nativă În emulatorul Windows Phone 8 SDK (video)</b>Windows Phone 8 SDK a început a fi întors pe toate fețele de către blogurile și site-urile de tehnologie din afară. Au fost descoperite funcții noi pe care Microsoft nu le-a prezentat la prezentarea din iunie 2012. &nbsp; Captura de ecran se face...

Windows Phone 8 SDK a început a fi întors pe toate fețele de către blogurile și site-urile de tehnologie din afară. Au fost descoperite funcții noi pe care Microsoft nu le-a prezentat la prezentarea din iunie 2012.

Captura de ecran se face ușor pe iOS, pe Android era destul de complicat și în funcție de modelul de smartphone. S-a rezolvat la 4.0 Ice Cream Sandwich. Acum și în Windows Phone 8 va fi ușor să faci un screenshot / captură de ecran. Trebuiesc apăsate concomitent butonul de Start și cel pentru camera foto.

Și Windows Phone 7.5 în stadiul de emulator avea opțiunea de captură de ecran, utilă pentru dezvoltatori de aplicații. La Windows Phone 7.5 - versiunea implementată pe telefoanele mobile - s-a renunțat la această funcție și au ales să nu o aducă către masa mare a utilizatorilor.

Mi se pare util să ofere captură de ecran în mod nativ și mai ales când ai un bug pe telefon sau vrei să raportezi ceva și ca să demonstrezi ai nevoie de această opțiune.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×