Funcții neanunțate din Windows Phone 8, acum dezvăluite! (video)

1.858 ori
<b>Funcții neanunțate din Windows Phone 8, acum dezvăluite! (video)</b>TheVerge a reușit să pună mâna pe un Windows Phone 8 SDK și au scos la iveală o serie de funcții care nu au fost prezentate la conferința Microsoft din iunie 2012 când WP8 a ieșit la iveală. Sunt caracteristici de o importanță mai mică și...

TheVerge a reușit să pună mâna pe un Windows Phone 8 SDK și au scos la iveală o serie de funcții care nu au fost prezentate la conferința Microsoft din iunie 2012 când WP8 a ieșit la iveală. Sunt caracteristici de o importanță mai mică și nu vorbim de chestii majore.

1. Data Sense în zona de Setări și poți afla cantitatea de date pe care telefonul o consumă via 3G. Seamănă cu ce se găsește și în Android, doar că pe Windows Phone 8 se poate seta să contorizeze pentru o mai bună perioadă de timp. Se oferă posibilitatea de a pune un live tile cu Data Sense pe ecranul de start. Așa nu vei mai consuma peste MB de trafic incluși lunar.

2. Aplicația pentru camera foto are un upgrade serios în Windows Phone 8 față de ce găseam în Windows Phone 7.5. Există opțiunea - Lenses ( Lentile) și funcționează cu Bing Vision pe WP8 SDK. Ideea ar fi că Microsoft și-a păstrat software-ul pentru aplicația camerei foto, iar companiile ce vor produce telefoane doar vor putea adăuga unele caracteristici precum aplicația Nokia Camera pentru telefoanele din seria Lumia.

3. Xbox Music Service ce arată foarte mult ca Zune music. Este într-o fază incipientă, fără prea multe opțiuni.

4. Redimensinarea live tile-urilor de pe ecranul de start se face ușor și sunt doar 2 dimensiuni: mare și mică.

5. Hărțile și navigația sunt bazate pe tehnologiile Nokia și se oferă o libertate mai mare către dezvoltatori de aplicații.

6. Codecurile suportate în mod nativ sunt mai multe față de Windows Phone 7.5. Se adaugă: H.264, VC1, MPEG-4 Part 2.

7. Contul de Windows Live cerut în Windows Phone 7 Marketplace pentru download de aplicații va fi schimbat cu un cont Microsoft. Aici se vor asemăna mai mult cu Google și al său cont de gmail care-ți oferă acces către un număr impresionant de servicii.

8. Se pot salva în cloud și setările făcute pentru o aplicație, mesaje text. Vorbim deo integrare mult mai puternică a serviciului bazat pe stocare în cloud al Microsoft - SkyDrive.

Windows Phone 8 este așteptat a debuta din noiembrie 2012, la o lună după prezentarea Windows 8. Telefoanele cu Windows Phone 8 vor concura cu noua generație Nexus și cu iPhone 5. Vom vedea câte noutăți ne mai pregătește Microsoft până atunci. Trebuie să aducă un produs cât mai complet, concurența este acerbă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×