Carcasa lui Meizu MX4 Pro se afișează În noi imagini pe web

Autor:  | Publicat în:  Meizu 587 ori
<b>Carcasa lui Meizu MX4 Pro se afișează În noi imagini pe web</b>Cu toate că Meizu MX4 este un device de top, după cum am aflat acum ceva timp, compania chineză producătoare pregătește acum o versiune îmbunătățită a flagship-ului din acest an, terminal ce se va numi MX4 Pro, și care va aduce în pachet și...

Cu toate că Meizu MX4 este un device de top, după cum am aflat acum ceva timp, compania chineză producătoare pregătește acum o versiune îmbunătățită a flagship-ului din acest an, terminal ce se va numi MX4 Pro, și care va aduce în pachet și un senzor pentru amprente.

în cursul zilei de astăzi, prin intermediul unei surse din China avem ocazia să aruncăm o privire asupra carcasei lui MX4 Pro, componentă ce face loc acum atât unui modul pentru recunoașterea amprentelor, cât și destul spațiu pentru integrare unui display ceva mai mare, mai precis un panou de 5.5 inch.

Meizu MX4 Pro

De asemenea, Meizu MX4 Pro va aduce și 3 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă, o cameră foto principală de 20.7 megapixeli și un procesor octa-core Samsung Exynos tactat la 2.0 GHz. Se așteaptă ca acest device să fie lansat oficial pe data de 19 noiembrie, zi în care vom afla și prețul oficial.

Meizu MX4 Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×