Sharp dezvăluie un display 4K de 4.1 inch ce oferă o densitate a pixelilor de 736ppi

743 ori
<b>Sharp dezvăluie un display 4K de 4.1 inch ce oferă o densitate a pixelilor de 736ppi</b>După ce anterior, prin intermediul site-ului nostru în limba engleză, și anume GSMDome, vă informam în premieră despre planurile Sharp de a lansa un display cu rezoluție 4K în primăvara anului 2015, iată că astăzi, producătorul în cauză...

După ce anterior, prin intermediul site-ului nostru în limba engleză, și anume GSMDome, vă informam în premieră despre planurile Sharp de a lansa un display cu rezoluție 4K în primăvara anului 2015, iată că astăzi, producătorul în cauză dezvăluie un astfel de panou.

Aflăm că ecranul măsoară 4.1 inch și faptul că oferă o rezoluție de 3.840 x 2.160 pixeli sau 4.096 x 2.160 pixeli. De asemenea, ni se aduce la cunoștiință că acest panou are aceeași densitate a pixelilor ca și cea a unui display de 6 inch, mai precis o valoare de 736ppi.

Sharp dezvăluie un display 4K de 4.1 inch ce oferă o densitate a pixelilor de 736ppi

Astfel, prin intermediul unei rezoluții de acest tip vom putea vedea și cele mai mici detalii dintr-o imagine, cu toate că panoul proaspăt prezentat este de doar 4.1 inch, mărime ce nu oferă o experiență de vizionare la fel de interactivă comparativ cu un phablet de peste 5.5 inch. Să fie nevoie de o astfel de tehnologie pe smartphone-uri?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×