Intel are așteptări mari de la tehnologia de Încărcare wireless pentru 2015

Autor:  | Publicat în:  Intel 504 ori
<b>Intel are așteptări mari de la tehnologia de Încărcare wireless pentru 2015</b>Intel se așteaptă ca tehnologia sa de încărcare wireless să fie la mare căutare în 2015, atunci când va fi folosită pe tablete și smartphone-uri. Peste câțiva ani aceeași tehnologie va ajunge și pe laptopurile cu procesor Core M. &nbsp;...

Intel se așteaptă ca tehnologia sa de încărcare wireless să fie la mare căutare în 2015, atunci când va fi folosită pe tablete și smartphone-uri. Peste câțiva ani aceeași tehnologie va ajunge și pe laptopurile cu procesor Core M.

Kumar Chinnaswamy, manager general al secțiunii încărcare Wireless la Intel Experiences a declarat că certificările telefoanelor cu soluție de încărcare Intel Wireless sunt gata și că aceste modele vor debuta în prima jumătate a lui 2015. Terminalele care necesită mai multă energie, precum tablete și notebookuri vor primi soluții speciale Intel în a doua jumătate a anului viitor. încărcarea wireless e doar o parte din programul Intel de a elibera PC-urile și alte terminale de robia firelor.

Astfel, pe viitor vom rămâne fără cabluri pentru mouse, tastaturi, monitoare, harduri externe și alte accesorii. Intel folosește standardul Alianței pentru Alimentare Wireless (Alliance for Wireless Power), care implică o tehnologie pe bază de rezonanță magnetică, care transformă o suprafață într-o stație de încărcare fără fir. Alianța include și nume mari ca Samsung, Qualcomm, Acer sau ASUS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×