Carcasa lui Moto X 2017 este fotografiată; vedem cum arată noul handset pregătit de Lenovo

857 ori
<b>Carcasa lui Moto X 2017 este fotografiată; vedem cum arată noul handset pregătit de Lenovo</b>La nici 24 de ore de la vestea cu privire la faptul că Lenovo pregătește noi modele Moto X, Z, M dar și gama Moto C, iată că pe web își face apariția o fotografie cu carcasa pe care unul dintre aceste smartphone-uri o va adopta.

Chiar ieri aflamLenovo pregătește pentru anul 2017 noi modele din seria Moto X, Z, E și M dar și o altă gamă de terminale numită Moto C. Nici 24 ore nu au trecut de la această veste și iată că pe web își face apariția o fotografie reală cu carcasa metalică pe care cel mai probabil Moto X 2017 o va adopta, aceasta fiind transpusă și într-o randare ulterior.

MOTO X 2017

Design-ul telefonului ne amintește destul de mult de originalul Moto Droid Turbo, device a cărui ramă se întindea și pe partea din spate unde regăseam un capac cu o textură specială. În cazul lui Moto X 2017 avem un astfel de capac metalic, iar forma camerei foto este identică precum cea întâlnită pe Moto Z/Z Play.

Posibil să avem aici un display de 5.2 inch și un scanner de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home. Detalii despre celelalte dotări hardware lipsesc pentru moment, dar în următoarele luni vom avea cel mai probabil o privire de ansamblu asupra acestui viitor smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×