Motorola pregăteşte lansarea lui Moto M pentru 8 noiembrie, dată la care debutează şi Lenovo P2

1.180 ori
<b>Motorola pregăteşte lansarea lui Moto M pentru 8 noiembrie, dată la care debutează şi Lenovo P2</b>Pe Moto M l-am mai văzut în leak-uri în ultima perioadă, și astăzi avem și o dată de lansare oficială. Aparent, Lenovo pregătește debutul său pentru data de 8 noiembrie, zi în care va fi lansat comercial și Lenovo P2 - terminal din urmă prezentat oficial

Motorola şi Lenovo pregătesc o lansare în tandem pentru data de 8 noiembrie şi anume cea a modelelor Moto M, respectiv Lenovo P2. Ele sunt anunţate în teaserele de mai jos şi aceste modele ne sunt familiare, după scăpări şi teasere precedente.

Lenovo Moto M

Mai mult decât atât, Lenovo P2 a fost şi expus la IFA 2016, remarcându-se prin bateria de 5100 mAh. Vine şi cu ecran Full HD de 5.5 inch, 3 GB RAM, 32 GB stocare, o cameră de 13 MP în spate şi frontală de 5 MP. Terminalul are scanner de amprente integrat în butonul Home, cameră de 13 megapixeli şi ar urma să coste între 249 şi 299 euro.

Motorola Moto M e cunoscut şi sub numele de cod Kung Fu, prin intermediul scăpărilor din ultima vreme şi va veni cu un ecran Full HD de 5.5 inch, procesor MediaTek Helio P10, 4 GB RAM şi o cameră de 16 MP în spate. În fată avem o cameră de 8 MP, iar ca OS primim Android Marshmallow. Terminalul ar urma să coste 400 de dolari, să includă o baterie de 5100 mAh şi să ajungă în magazine în decembrie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×