Lenovo Moto M se afișează în noi fotografii reale; handset-ul vine și cu acustică Dolby Atmos

1.300 ori
<b>Lenovo Moto M se afișează în noi fotografii reale; handset-ul vine și cu acustică Dolby Atmos</b>Pentru data de 8 noiembrie avem un alt eveniment ce merită a fi urmărit, și anume cel în cadrul căruia va debuta oficial smartphone-ul Lenovo Moto M. Cu doar puțin timp înainte de această lansare, vedem fotografii reale ale produsului și ale pachetului

Următorul smartphone pregătit de către Lenovo pentru debut sub branding Motorola, este nimeni altul decât Moto M - model al cărui debut este așteptat pe data de 8 noiembrie în cadrul unui eveniment de presă. Chiar ieri vedeam o serie de imagini cu acest handset, iar astăzi privim și asupra unor fotografii reale, unele printre care se strecoară și unele ale pachetului de retail în care se va afla produsul.

Lenovo Moto M

Din imagini se remarcă faptul că Moto M este un smartphone destul de masiv, fiind vorba aici despre o carcasă metalică și despre un display generos ce măsoară 5.5 inch în diagonală. Avem parte și de acustică Dolby Atmos la bord, iar lista de dotări mai cuprinde un chipset MediaTek Helio P15 cu 8 nuclee, 4 GB memorie RAM și variante cu 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare.

Lenovo Moto M

Posibil să primim și slot microSD aici, și aflați că la interiorul carcasei avem o baterie de 3050 mAh cu suport pentru tehnologia Turbo Charge. Lenovo Moto M vine cu o cameră foto principală de 16 megapixeli, și cu un senzor frontal de 8 megapixeli pentru captura selfie.

Lenovo Moto M

Nu uităm nici de scanner-ul de amprente amplasat pe spatele device-ului, acesta fiind totodată primul model Moto ce integrează un asemenea modul pe panoul spate. Extra detalii despre Moto M vom afla marți!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×