Carcasa metalică a lui Samsung Galaxy S6 se afișează În imagini live

1.779 ori
<b>Carcasa metalică a lui Samsung Galaxy S6 se afișează În imagini live</b>După ce mai devreme în cursul acestei zile descopeam că Samsung Galaxy S6 a sosit pe piața din India pentru a fi testat înaintea lansării oficiale, iată că acum primim și o serie de fotografii ce ne prezintă carcasa sa metalică. &nbsp; Din...

După ce mai devreme în cursul acestei zile descopeam că Samsung Galaxy S6 a sosit pe piața din India pentru a fi testat înaintea lansării oficiale, iată că acum primim și o serie de fotografii ce ne prezintă carcasa sa metalică.

Din câte putem observa, noul flagship al celor de la Samsung urmează a beneficia de o carcasă uni-body din aluminiu, componentă cerută de o mare parte dintre fanii brandului încă de o bună perioadă de timp, aceasta fiind cu siguranță apreciată în schimbul acelui plastic de calitate îndoielnică ce ne dădea impresia că avem de-a face cu un mid-range.

Carcasa metalică a lui Samsung Galaxy S6 se afișează În imagini live

Potrivit zvonurilor ajunse pe web, Samsung Galaxy S6 va adopta un display de 5.2 - 5.5 inch Quad HD, un procesor octa-core Snapdragon 810 pe 64 bit, sau un Exynos de nouă generație, cât și o cameră de 16 sau 20 megapixeli. Vă surâde ideea unui Galaxy S îmbracat în carcasă uni-body metalică?

Samsung Galaxy S6

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×