Carcasa metalică a lui Samsung Galaxy S6 se afișează În imagini live

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.727 ori
<b>Carcasa metalică a lui Samsung Galaxy S6 se afișează În imagini live</b>După ce mai devreme în cursul acestei zile descopeam că Samsung Galaxy S6 a sosit pe piața din India pentru a fi testat înaintea lansării oficiale, iată că acum primim și o serie de fotografii ce ne prezintă carcasa sa metalică. &nbsp; Din...

După ce mai devreme în cursul acestei zile descopeam că Samsung Galaxy S6 a sosit pe piața din India pentru a fi testat înaintea lansării oficiale, iată că acum primim și o serie de fotografii ce ne prezintă carcasa sa metalică.

Din câte putem observa, noul flagship al celor de la Samsung urmează a beneficia de o carcasă uni-body din aluminiu, componentă cerută de o mare parte dintre fanii brandului încă de o bună perioadă de timp, aceasta fiind cu siguranță apreciată în schimbul acelui plastic de calitate îndoielnică ce ne dădea impresia că avem de-a face cu un mid-range.

Carcasa metalică a lui Samsung Galaxy S6 se afișează În imagini live

Potrivit zvonurilor ajunse pe web, Samsung Galaxy S6 va adopta un display de 5.2 - 5.5 inch Quad HD, un procesor octa-core Snapdragon 810 pe 64 bit, sau un Exynos de nouă generație, cât și o cameră de 16 sau 20 megapixeli. Vă surâde ideea unui Galaxy S îmbracat în carcasă uni-body metalică?

Samsung Galaxy S6

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×