Sony postează un teaser pentru un nou terminal lansat la CES 2015; Lollipop inclus! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.183 ori
<b>Sony postează un teaser pentru un nou terminal lansat la CES 2015; Lollipop inclus! (Video)</b>Sony tocmai a postat un teaser video foarte cool pentru unul dintre produsele pe care le va prezenta oficial la CES 2015. Evenimentul are loc la începutul lunii viitoare în Las Vegas și dacă ne luăm după scăpările recente vom vedea atât un Xperia...

Sony tocmai a postat un teaser video foarte cool pentru unul dintre produsele pe care le va prezenta oficial la CES 2015. Evenimentul are loc la începutul lunii viitoare în Las Vegas și dacă ne luăm după scăpările recente vom vedea atât un Xperia Z4, cât și un Z4 Ultra, dar și o tabletă Z4.

Acest teaser video amintește de videoclipurile anilor 90 și apare sub motto-ul "Bine ați venit în nouă lume!". Totul începe cu o fată și o acadea, aluzie clară la Android 5.0 Lollipop și cu puțin noroc vom vedea și o interfață în sfârșit schimbată pe Android. Conferința Sony de la CES 2015 are loc pe 6 ianuarie la ora Marii Britanii 01:00 AM, deci pe la ora 3 dimineața la noi.

Sony postează un teaser pentru un nou terminal lansat la CES 2015; Lollipop inclus! (Video)

E posibil să vedem și un Xperia Z4 Compact în Vegas și cu siguranță și câteva anunțuri legate de gaming și PlayStation. Dacă ne luăm după teaser, cel puțin unul dintre noile modele Xperia va fi destul de subțire, iar Lollipop va fi la loc de cinste. Ar fi cazul să vedem și un upgrade de cameră, trecând pragul de 20 MP în sfârșit. Nu ne-ar mira și că ecranul lui Xperia Z4 să fie un Quad HD.

Sony Xperia Z4

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×