Random Heroes Review (UTOK Q5 GT): un platformer ca pe vremuri, ca pe bătrânul GameBoy (Video)

963 ori
<b>Random Heroes Review (UTOK Q5 GT): un platformer ca pe vremuri, ca pe bătrânul GameBoy (Video)</b>Pentru că am testat telefonul UTOK Q5 GT, am decis să testăm şi un joc pe acest device şi anume Random Heroes, un platformer gratuit in Play Store. El aduce fix cu acele jocuri din anii 90 de la &icirc;nceput, pe care le găseam pe consola GameBoy....

Pentru că am testat telefonul UTOK Q5 GT, am decis să testăm şi un joc pe acest device şi anume Random Heroes, un platformer gratuit in Play Store. El aduce fix cu acele jocuri din anii 90 de la început, pe care le găseam pe consola GameBoy.

Împrumutând elemente de la Mega Man şi Mario, acest joc include o serie de inamici şi capcane peste care vom trece având doar 3 vieţi la dispoziţie, pentru început. Apoi vom aduna mai multe monede şi vom putea cumpăra arme şi personaje noi, cu extra putere de foc, respectiv viaţa. În cale se afla platforme mobile, lupte cu câte un boss şi ţepi.

Random Heroes Review (UTOK Q5 GT): un platformer ca pe vremuri, ca pe bătrânul GameBoy (Video)

Fundalul e dominat de sintetizatoare, ce pot fi numite doar "badass" şi ne putem îmbrăca personajul în Napoleon, general, ninja şi alte personaje trăznite. 40 de nivele ne stau la dispoziţie, dar şi 24 de personaje şi 17 arme. Lansat în 2012, Random Heroes a mai avut parte de 2 sequel-uri, aparent nu la fel de apreciate că primul.

Jocul are toate elementele unui clasic, de la grafica 8 bit, la gameplayul destul de greu şi mecanicile începutului de ani 90. El nu iese totuşi cu mult în evidenţă în genul său şi îi acordăm un 7.5 din 10. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul telefonului UTOK Q5 GT, îl puteți afla de aici.

Review Random Heroes, joc prezentat pe UTOK Q5 GT

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×