Care e cel mai rezistent telefon al anului 2016? JerryRigEverything are răspunsul şi nu, nu e pe bază de sticlă!

2.927 ori
<b>Care e cel mai rezistent telefon al anului 2016? JerryRigEverything are răspunsul şi nu, nu e pe bază de sticlă!</b>JerryRigEverything este numele unui canal de YouTube pe care și noi l-am urmărit cu mare interes anul acesta, cont unde au fost încărcate numeroase clipuri prin care creatorul ne prezenta cum se prezintă diverse smartphone-uri la capitolul rezistență

Am văzut de-a lungul acestui an multe dintre testele de rezistenţă aplicate de YouTuberul JerryRigEverything asupra celor mai populare smartphone-uri de pe piaţă. Am văzut telefoane cu corp din ceramică precum Xiaomi Mi MIX fiind foarte greu de zgâriat, dar uşor de spart la scăpare pe jos şi unele telefoane că Galaxy S7 care au rezistat eroic la bend test. Hai să vedem cine câştigă.

HTC 10 pare a fi preferatul youtuber-ului, când vine vorba de structura cea mai solidă şi rezistentă. Corpul său metalic excelent închegat îi aduce şi un record negativ: cel mai greu de reparat telefon al anului, cu foarte multe şuruburi şi abuz de lipici. Cel mai uşor de reparat telefon este Google Pixel, în special dacă aveţi de înlocuit panoul ecranului. E atât de uşor încât veţi putea înlocui ecranul fără a atinge vreo componentă interioară.

La celălalt capăt al spectrului LG V20 necesită ca toate componentele să fie scoase pentru a înlocui ecranul. Cel mai inovator telefon e considerat Xiaomi Mi MIX de către acelaşi tester, care apreciază riscurile asumate de Xiaomi. iPhone 7 primeşte bilă neagră pentru "cel mai puţin inovator" handset, pentru aspecte ca înlăturarea jack-ului audio şi lipsa de schimbări mari de design.

Reviewerul a folosit chiar un iPhone 7 Plus timp de 2 luni, dar a decis să se întoarcă la Android. LG G5 e în continuare controversat, fiind promovat drept un model cu carcasă din aliaj, în vreme ce Note 7 apare şi el în clip tot la capitolul fail, din motive evidente. Un rezumat excelent al anului curent, pe care vi-l recomandăm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×