Moment clasic de nostalgie: Shigeru Miyamoto, creatorul lui Mario îl desenează pe acest personaj pe iPad Pro (Video)

1.114 ori
<b>Moment clasic de nostalgie: Shigeru Miyamoto, creatorul lui Mario îl desenează pe acest personaj pe iPad Pro (Video)</b>În urmă cu doar câteva zile pe platforma iOS debuta oficial noul titlu numit Super Mario Run, un joc nu tocmai apreciat de către public tocmai datorită prețului său de 10 euro. Cu toate acestea, jocul este unul foarte interesant și astăzi îl vedem pe

Shigeru Miyamoto este un nume foarte important în industria jocurilor, el fiind creatorul lui Mario, dar având şi un rol important în dezvoltarea lui Donkey Kong şi Zelda. El a fost prezent la toate evenimentele din ultima vreme legate de debutul lui Super Mario Run, iar azi îl vedem desenându-şi faimosul personaj pe un iPad Pro.

Apple şi Nintendo au devenit mai apropiate ca oricând, după ce Shigeru Miyamoto a apărut la lansarea lui iPhone 7 şi a anunţat sosirea lui Super Mario Run pe iOS. Se anunţa un parteneriat ce va dura ani buni, iar utilizarea unui iPad Pro nu e o coincidenţă, evident. Puţină lume ştie că Mario era de fapt un personaj din jocul Donkey Kong, cunoscut şi ca Jumpman.

El şi fratele său Luigi au primit propriile jocuri, făcând istorie în ultimele decenii. Astfel au apărut titlurile Mario Bros şi de remarcat şi că asemenea lui Iisus, Mario era la început tâmplar, dar ulterior a avut hainele modificate în cele de instalator. A urmat o serie de jocuri ce a ajuns pe mai bine de o duzină de platforme diferite.

Când eşti creatorul lui Zelda şi Mario eşti un fel de Steve Jobs al lumii jocurilor şi se poate spune asta lejer despre Shigeru Miyamoto. Nu degeaba numea revista Time acest geniu "Spielberg-ul jocurilor video". Şi asemenea lui Hideo Kojima, ex Konami acest om pare că nu vrea să îmbătrânească, nearătându-şi vârsta de 64 de ani. Jocurile îl menţin tânăr probabil.

Ne aşteptăm la alte produse fantastice ieşite din colaborarea Apple - Nintendo pe viitor. Între timp găsiți Super Mario Run in App Store și din 2017 in Play Store. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×