Căştile AKG ale lui Samsung Galaxy S8 îşi fac apariţia în imagini proaspete hands on

2.717 ori
<b>Căştile AKG ale lui Samsung Galaxy S8 îşi fac apariţia în imagini proaspete hands on</b>După ce am întors Galaxy S8 pe toate părţile mulţumită scăpărilor sale, e acum momentul să vedem şi cum stăm cu accesoriile. Spre exemplu căştile AKG ale viitorului flagship tocmai au ajuns pe web, sub formă de fotografii hands on.

După ce am întors Galaxy S8 pe toate părţile mulţumită scăpărilor sale, e acum momentul să vedem şi cum stăm cu accesoriile. Spre exemplu căştile AKG ale viitorului flagship tocmai au ajuns pe web, sub formă de fotografii hands on.

Era de aşteptat să vedem un astfel de accesoriu la pachet cu Galaxy S8, deoarece el fusese promis încă de la debutul lui Tab S3 de la MWC 2017. Căştile au fost prezentate rapid şi pe scenă şi aceleaşi modele apar şi în aceste imagini. Ele au un design stilat, branding AKG şi amintesc de o combinaţie între căştile oferite de ASUS cu ZenFone-urile ultimilor 2 ani, plus cele mai bune căşti oferite de HTC cu flagship-urile sale în epoca Android.

Când zic asta mă refer şi la acel cablu împletit în locul celui cu fir clasic. Ce e cert e că Samsung avea nevoie de o schimbare la acest capitol, după câteva generaţii de căşti similare, dar foarte bune ca acusticő totuşi. De remarcat că aceste căşti au un design tip "bud", în vreme ce generaţiile trecute ce veneau cu modelele Galaxy S erau din genul acela mai mare, cu un "dop" curbat special pentru a intra mai bine în ureche. Practic un fel de EarPods acoperit cu silicon.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×