Mega scăpare! Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8+ apar în clipuri hands-on (Video)

4.769 ori
<b>Mega scăpare! Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8+ apar în clipuri hands-on (Video)</b>Dacă la MWC 2017 la conferinţa Samsung am primit doar confirmarea datei de anunţ pentru Galaxy S8 şi un teaser cu o siluetă, azi vedem mama tuturor scăpărilor de S8 ajungând pe web. E vorba despre două clipuri hands on, cu ambele versiuni ale flagship..

Dacă la MWC 2017 la conferinţa Samsung am primit doar confirmarea datei de anunţ pentru Galaxy S8 şi un teaser cu o siluetă, azi vedem mama tuturor scăpărilor de S8 ajungând pe web. E vorba despre două clipuri hands-on, cu ambele versiuni ale flagship-ului. Ambele se afla mai jos.

Primul clip vine de la Mobilefun şi ne prezintă un Samsung Galaxy S8 perfect funcţional. Din ce am înţeles sunt şanse mari ca video-ul să fie dat jos, deci savuraţi-l cât se mai poate. Observăm că muchiile ecranului sunt incredibil de înguste şi avem o tastatură excelent spaţiata. Apoi avem un alt clip video, cu ambele telefoane şi cu unul având modul Always On activat.

Terminalele se află în huse protectoare, care le maschează designul, iar cel care le filmează e evaziv, încercând să nu dezvăluie prea multe detalii. Ambele modele au ecrane curbate dual în stil Edge şi par să adopte un UI similar cu cel de pe Galaxy Note 7, la nivel de iconuri şi meniuri cel puţin. Aceste flagship-uri sunt aşteptate să debuteze la New York pe 29 martie în cadrul unei lansări oficiale şi va avea loc un eveniment simultan şi la Londra. Până atunci continua scăpările.

Mulţumim Gabriel Bobon pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×