Samsung Galaxy S8 depăşeşte 1.3 milioane de unităţi vândute în Coreea de Sud

1.370 ori
<b>Samsung Galaxy S8 depăşeşte 1.3 milioane de unităţi vândute în Coreea de Sud</b>La câteva luni bune de la debutul comercial iată că Samsung Galaxy S8 a depășit 1.3 milioane de unități vândute în țara de baștină, adică Coreea de Sud. Numărul de față include atât vânzările de modele standard S8, cât și pe cele de S8+ care

Samsung Galaxy S8 este indubitabil un hit şi cu fiecare lună care mai trece mai depăşeşte un record şi un prag de vânzări. Azi aflăm că în ţara sa de baştină, Coreea de Sud a trecut de pragul de 1.3 milioane de unităţi vândute şi asta de pe 21 aprilie şi până acum.

Galaxy S8 şi S8+ atrag în jur de 11.000, până la 12.000 de cumpărători în fiecare zi. La o populaţie de 50 de milioane de persoane, să vinzi 1.3 milioane de telefoane e impresionant. Doar modelul S8 singur a vândut peste 1 milion de unităţi în doar 37 de zile, conform cifrelor date publicităţii. Asta înseamnă că s-a mişcat de 2 ori mai rapid decât predecesorii săi, S7 şi S6.

Cu această ocazie preţurile acţiunilor Samsung au crescut, atingând un nivel record azi, 26 iunie. Cota este de 2123 dolari per acţiune, un semnal clar că avem de-a face cu un gigant aici. Există şi o teorie că trendul ascendent al vânzărilor e pe final, pentru că publicul începe să îşi păstreze banii pentru iPhone 8, care ar trebui să vină la toamnă.

Samsung are de gând să mai dea un boost vânzărilor, prin debutul a două noi variante de culoare pentru S8, Blue Coral şi Pink Gold, luna viitoare. Apoi trebuie să vină şi Galaxy Note 7 cel recondiţionat şi Note 8 la final de vară. Nu cred că exagerez când spun că la anul pe vremea asta o zecime din populaţia Coreei de Sud ar putea avea un S8, Note 8 sau Note 7 recondiţionat. Între timp vânzările merg excelent și la nivel global, cu 10 milioane de modele depășite luna trecută. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×