CAT anunță smartphone-ul robust S40; vine cu Android 5.1 Lollipop și cu protecție Gorilla Glass 4

Autor:  | Publicat în:  CAT 858 ori
<b>CAT anunță smartphone-ul robust S40; vine cu Android 5.1 Lollipop și cu protecție Gorilla Glass 4</b>Deși nu &icirc;și produce smartphone-urile &icirc;n mod direct, CAT este recunoscută pe piața tech prin device-urile rugged v&acirc;ndute, modele printre care &icirc;ncep&acirc;nd de ieri se numără și CAT S40, un telefon ce impresionează prin...

Deși nu își produce smartphone-urile în mod direct, CAT este recunoscută pe piața tech prin device-urile rugged vândute, modele printre care începând de ieri se numără și CAT S40, un telefon ce impresionează prin certificările de care beneficiază. Acest model destinat lucrului pe șantier va fi disponibil începând din 1 august la un preț de 620$.

Ce ni se oferă pentru această sumă? În primul rând primim certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, certificare Mil-Spec 810G pentru rezistența la căzăturile pe ciment de la o distanță maximă de 1.8 metri, dar și un display special dezvoltat pentru a oferi un standard sporit de vizibilitate în bătaia soarelui.

Ni se oferă totodată și protecție Corning Gorilla Glass 4, cât și tehnologia Glove-On prin care putem utiliza ecranul touch al telefonului chiar și atunci când avem mânușile puse, sau degetele umede.

Totuși, partea hardware pare a fi lasată deoparte. Primim un display IPS de 4.7 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, 1 GB RAM, 16 GB de stocare + slot microSD de până la 64 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli și un senzor frontal de 2 megapixeli.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×