AKAI V55, telefon de 5.5 inch cu design inspirat de Nexus 5, disponibil la Altex pentru suma de 569 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 11.847 ori
<b>AKAI V55, telefon de 5.5 inch cu design inspirat de Nexus 5, disponibil la Altex pentru suma de 569 lei</b>&Icirc;n gama de produse Altex nu vedem prea des noi terminale, dar astăzi dăm de un smartphone foarte atractiv la prima vedere, și anume modelul AKAI V55. Dacă nu lăsați numele să decidă pentru voi, aflați din r&acirc;ndurile de mai jos ce...

În gama de produse Altex nu vedem prea des noi terminale, dar astăzi dăm de un smartphone foarte atractiv la prima vedere, și anume modelul AKAI V55. Dacă nu lăsați numele să decidă pentru voi, aflați din rândurile de mai jos ce specificații aduce acest smartphone dual-SIM pentru suma de doar 569 lei.

AKAI V55 sosește cu display HD IPS de 5.5 inch, procesor quad-core MediaTek MT6582A de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB. Ni se oferă conectivitate 3G, două sloturi SIM (mini-SIM + micro-SIM), un port microUSB v2.0 și un jack audio de 3.5 mm.

AKAI V55

Telefonul de față dispune de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED a cărui formă amintește puțin de Nexus 5, un senzor selfie de 2 megapixeli, conectivitate WiFi și o baterie Lithium-Ion de 2.700 mAh ce asigură până la 120 ore de autonomie în modul standby.

Akai V55 măsoară doar 7.8 mm în grosime, iar ca funcție extra primim și un modul receptor A-GPS ce ne va ajuta la navigare. Tocmai de aceea, acest model poate fi luat drept un înlocuitor bun de GPS, iar prețul nu sună deloc rău. Îl puteți comanda de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×