Cât costă 1000 de followers pe twitter?

Autor:  | Publicat în:  Twitter 713 ori
<b>Cât costă 1000 de followers pe twitter?</b>Răspunsul este simplu - 18 dolari. Așa spune un studiu făcut recent, iar cine poate controla 20.000 de conturi false twitter poate ajunge la 800 de dolari pe zi din manevrarea lor. Apropo, suma de 18 dolari / 1000 de followers este considerată minimul...

Răspunsul este simplu - 18 dolari. Așa spune un studiu făcut recent, iar cine poate controla 20.000 de conturi false twitter poate ajunge la 800 de dolari pe zi din manevrarea lor. Apropo, suma de 18 dolari / 1000 de followers este considerată minimul acceptat. Presupun că la un număr mai mare se oferă și discounturi substanțiale. Twitter se poziționează ca o rețea socială / serviciu de microblogging și smartphone-urile au avut un rol crucial în răspândirea sa. Nu-i la fel de cunoscută și folosită precum Facebook, dar se extinde în continuu.

Și în țara noastră sunt câteva sute de mii de conturi, dar nu știu câte din ele sunt cu adevărate active, dacă s-ar lua după măcar un tweet pe zi ar fi mult mai puține. Twitter are și o mare problemă - monetizarea, dar despre asta într-un alt articol. Acum se adaugă și posibilitatea de a cumpăra followers, mai ales dacă cineva dorește să epateze sau o companie în dorința de a avea un număr cât mai mare pe acolo, să spună că sunt populari.

Ar fi o extensie a like-urilor pe pagină ce pot fi cumpărate oficial pe Facebook. Nu ar strica să procedeze la fel și Twitter, să lupte împotriva celor care cumpără fake followers cât și a celor care vând și să găsească o modalitate de a permite promovarea conturilor de twitter în mod real, către persoane adevărate și nu către fake account ce par a fi extrem de ușor de manipulat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×