LG Optimus True HD LTE P936 a ajuns la QuickMobile, telefon LG cu super ecran HD

1.984 ori
<b>LG Optimus True HD LTE P936 a ajuns la QuickMobile, telefon LG cu super ecran HD</b>Poate că vă amintiți de LG Optimus True HD LTE P936, telefonul căruia i-am făcut review-ul în luna martie în premieră mondială, chiar înainte de site-uri că Engadget, Gizmodo sau GSMArena. De abia acum a ajuns și acest handset în România,...

Poate că vă amintiți de LG Optimus True HD LTE P936, telefonul căruia i-am făcut review-ul în luna martie în premieră mondială, chiar înainte de site-uri că Engadget, Gizmodo sau GSMArena. De abia acum a ajuns și acest handset în România, unde este comercializat de către Quickmobile.ro, care vinde produsul la prețul de 1.749 lei.

Disponibil pe negru acest telefon măsoară 10.5 mm în grosime și rulează Android 2.3.6 Gingerbread deocamdată, dar bănuiesc că va primi Android 4.0 ICS cât de curând. Ce m-a impresionat la acest model la momentul testării a fost ecranul True HD IPS LCD de 4.5 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Acesta avea o claritate deosebită și un contrast și culori vii nemaivăzute, plus că la vremea când l-am testat era al doilea telefon cu ecran HD din România, după Galaxy Nexus.

Nici camera sa nu era de lepădat și găsiți mostre foto și video realizate cu terminalul cu senzor de 8 megapixeli în recenzia noastră. LG Optimus P936 folosește un procesor Qualcomm Snapdragon Scorpion dual core de 1.5 GHz și GPU Adreno 220, oferind și 4 GB stocare internă, 1 GB RAM și card de 16 GB la pachet cu telefonul. Acest model LG beneficiază și de o baterie Li-Ion de 1830 mAh, care oferă în jur de 250 de ore de funcționare în standby.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×