Câteva răspunsuri legate de LG Optimus LTE P936

2.226 ori
<b>Câteva răspunsuri legate de LG Optimus LTE P936</b>Nu puține au fost site-urile care s-au întrebat legat destinația lui LG Optimus LTE P936 după ce am publicat articolul de ieri, mai precis ar dori să afle ce operator îl va avea în portofoliu și când. înainte să ieșim cu recenzia completă a...

Nu puține au fost site-urile care s-au întrebat legat destinația lui LG Optimus LTE P936 după ce am publicat articolul de ieri, mai precis ar dori să afle ce operator îl va avea în portofoliu și când. înainte să ieșim cu recenzia completă a telefonului, voi sublinia câteva aspecte legate de de acest terminal și alte informațiile pe care le dețin.

Poate nu știți, dar LG a lansat anul trecut în noiembrie un telefon numit LG Optimus 4G LTE (P930), care seamănă perfect ca și înfățișare cu cel aflat în posesia noastră și care e parte a portofoliului de telefoane 4G a operatorului Bell din SUA. Ca și specificații este identic cu P936 aflat la noi, cu toate acestea, având în vedere informațiile pe care le-am primit de la un reprezentant LG (eronate sau nu) când ne-a prezentat telefonul LG Optimus LTE la MWC, ne face să credem că LG Optimus LTE P936 ar putea fi versiunea pentru Europa a telefonului LTE P930.

LG Optimus LTE P936

De ce eronate sau nu? Deși angajatul LG care ne-a prezentat telefonul LTE pentru Europa la standul LG indică în video la minutul 2:16 că acesta ar avea memorie internă de 4GB, cel aflat la noi are doar 2GB (ca și versiunea Bell).

în opinia mea sunt 3 posibilități:

1. Angajatul LG a greșit în afirmație, iar telefonul Optimus LTE pentru Europa are de fapt 2GB memorie internă.

2. Angajatul nu a greșit, iar noi avem un prototip care încă are memorie internă de 2GB ca și P930 dar va primi cei 4GB până la lansare - în acest caz P936 fiind destinat pieței europene.

3. P936 e alt telefon decât ce ne-a prezentat angajatul LG la MWC 2012, iar acesta nu e destinat pieței europene. Vă reamintesc că LG Optimus LTE P936 a trecut pe la FCC (ANCOM-ul din SUA), deci ar fi ciudat să ceară aprobare în SUA și să fie lansat exclusiv în Europa.

LG Optimus LTE P936

Avem deci 3 răspunsuri la întrebare, rămâne să vedem care dintre ele e răspunsul corect. Mult nu trebuie să așteptăm după el, întrucât din clipul pe care l-am filmat la MWC, aflăm și data aproximativă la care telefonul va fi lansat în Europa (min. 3:13). E vorba de trimestrul doi al acestui an.

Un singur lucru însă e sigur, LG Optimus LTE P936 nu va fi comercializat de niciun operator în România, fiind vorba de un terminal 4G.

Păcat!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×