Doar În China se poate: magazin Android (fizic) cu produse... iPhone?!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.489 ori
<b>Doar În China se poate: magazin Android (fizic) cu produse... iPhone?!</b>știm cu toții ce faima au reprezentantele Apple Store din toată lumea, iar chinezii au reușit să pună la punct și o reprezentantă Android, se pare. Dacă tot am văzut România luată cu asalt de jucării Angry Birds, de ce nu ar exista și un...

știm cu toții ce faima au reprezentantele Apple Store din toată lumea, iar chinezii au reușit să pună la punct și o reprezentantă Android, se pare. Dacă tot am văzut România luată cu asalt de jucării Angry Birds, de ce nu ar exista și un Android Store? în Zuhai, Guangdong, China a apărut și un astfel de magazin, care a comis sacrilegiul: produse iPhone incluse printre cele Android.

în mod ironic districtul Guangdong este același în care Apple se luptă acum în tribunale pentru trademark-ul numelui iPad cu compania chineză Proview. Aflați că acesta nu este singurul Android Store din lume, deoarece în Australia există un Androidland mult mai chic și mai trendy. Revenind în China, numele magazinului se traduce prin "magazin de experiențe cu smartphone-uri de celebrități". Aruncând un ochi pe comentariile Mobilissimo.ro veți afla că există deja fani înrăiți ai roboțelului verde care se lupta până în pânzele albe cu fanii Apple.

Imaginați-vă reacția unor astfel de fani chinezi, care văd terminale iOS în magazinul Android. Sunt tare curios ce părere are Apple de faptul că are produse expuse în magazinul Android, același Android pe care Steve Jobs a jurat a îl va "distruge prin război termonuclear, folosind fiecare cent Apple". Cum v-ați simți dacă ar apărea și la noi astfel de magazine? :)

Doar În China se poate: magazin Android (fizic) cu produse... iPhone?!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×