Încă o tabletă românească: E-Boda lansează tableta Android Impresspeed E1

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 2.022 ori
<b>Încă o tabletă românească: E-Boda lansează tableta Android Impresspeed E1</b>După Visual Fan și tabletele Allview și Televoice și tabletele Evolio, acum e rândul unei alte companii romanești să intre în acest segment. E vorba de Rosal Import Export, firmă care vinde produse electronice sub brandul E-Boda și este...

După Visual Fan și tabletele Allview și Televoice și tabletele Evolio, acum e rândul unei alte companii romanești să intre în acest segment. E vorba de Rosal Import Export, firmă care vinde produse electronice sub brandul E-Boda și este deținută de Honorius Prigoana și Alexandru Dragoiu. Tableta E-Boda poartă numele de Impresspeed E1 și poate fi admirată mai jos.

Terminalul va avea prețul de 150 de euro, sau după cum scrie pe site-ul E-Boda 650 de lei și vine ca un rival direct pentru Allview Alldro Speed și Evolio Evotab 2, de exemplu. Avem de-a face cu un device care rulează Android 2.3 Gingerbread aici și vine cu un design slim, spate din aluminiu, butoane touch laterale și o memorie internă de 4 GB. Alte dotări includ un slot microSD, un port full USB, port HDMI și obișnuită promisiune "grafică 3D". Impresspeed E1 oferă și suport WiFi, dar se poate conecta și la rețele 3G folosind un modem USB.

Bateria sa rezista la 5 ore de funcționare, conform site-ului E-Boda. Tableta suporta o rezoluție de 800 x 480 pixeli pe ecranul său de 7 inch și vine cu un procesor dual core Cortex A8 de 1 GHz, GPU Mali 400, 512 MB RAM, camera frontală VGA și un browser cu suport Flash și HTML5. Device-ul cântărește 370 de grame și măsoară 11.5 mm.

E-Boda Impresspeed E1 spate

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×